Business

Xsensible Bodegraven

Deze merken hebben schoenen met een uitneembaar voetbed, ook wel een losse binnenzool genoemd en zijn bedoeld voor mensen die steunzolen gebruiken. Deze schoenen hebben allemaal een verstevigde hiel en kan daardoor de redundant steun bieden een corrigerend voetbed vraagt. merken als Paul Green, Via Vai, Nubikk, Blackstone hebben ook een uitneembaar voetbed maar zijn niet speciaal gemaakt voor een specialistische steunzool.

Merken zijn Gabor, Hassia, Hartjes, Durea, Waldlaufer, Xsensible Bodegraven, PiediNudi. Wilt u deze schoenen komen passen in een van onze winkels is het raadzaam te controleren of het merk aanwezig is in het filiaal. Wij hebben 24 uur nodig om alle artikelen op 1 vestiging te reserveren.

Een steunzool is een corrigerend voetbed om pijnklachten in voeten, hairpiece en enkels te verminderen. Steunzolen moeten worden aangemeten bij een medisch specialist zoals een Podoloog of podotherapeut. Een steunzool plaats je in de schoen waarbij het voetbed uitneembaar is.

Xsensible Bodegraven

Tijdens een mensenleven leggen de voeten Xsensible Bodegraven heel wat kilometers af. Een comfortabele, gezonde en passende schoen is dan eigenlijk ook geen luxe, maar noodzaak. Voeten zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam want de voet staat in verbinding met alle andere lichaamsdelen. De manier waarop je loopt heeft gevolgen op de rest van je lichaam en break je je voelt. Daarom is Xsensible een goede keuze om je voeten rust te gunnen en er stijlvol uit te blijven zien.

Over Xsensible

Xsensible is een Nederlands schoenenmerk dat in comfortabele schoenen gespecialiseerd is Xsensible Bodegraven. Het schoenenmerk richt zich op dames en heren die van comfort en stijl houden. De schoenen zijn geproduceerd met de hoogste kwaliteit leer uit Italië. Xsensible staat vooral bekend met hun stretchcomfort schoenen.

Xsensible Bodegraven stretchcomfort

Het stretchwalker- conception is ontwikkeld in Japan. In Japan is balans tussen lichaam en geest zeer belangrijk. Deze gedachtegang is meegenomen in de base van het stretchcomfort. Het balansprincipe is geïnspireerd op een houten slipper balancerend op een in het midden geplaatste hak. Dit balansprincipe is vertaald naar Xsensible stretchcomfort. Een unieke zooltechnologie die ervoor zorgt dat het lichaam een goede houding aanneemt. Het balanspunt in het midden van de schoen zorgt ervoor dat de gewrichten warder worden belast. De voet wikkelt beter af en druk wordt gelijkmatig verdeelt. Lopen wordt zo opmerkelijk comfortabeler, dit heeft te maken met de zooltechnologie en de gepatenteerde trechter technologie. Alle schoenen van Stretchwalker hebben Xsensible Bodegraven strechleer, een verbazingwekkende elasticiteit die je veel bewegingsvrijheid geeft, zodat de schoen aanvoelt als een tweede huid.
https://vankeekenschoenen.nl

You may also like...