Business

3 Twitter-tools die u kunt gebruiken om uw socialemediaplatform online te verbeteren

Twitter is een van ‘s werelds populairste sociale mediaplatforms online. Het is het snelste en meest efficiënte microblogging-netwerk van dit moment. Dat is de reden waarom er veel verschillende widgets en softwaretoepassingen zijn ontwikkeld en voortdurend worden doorontwikkeld om betere en zeer geschikte tools te genereren die helpen bij het plaatsen en delen van informatie. Naarmate het groeit, vinden mensen het gemakkelijker om dit netwerk te gebruiken als het gaat om marketing voor hun online bedrijf en voor mobiele internetmarketing.

Microblogging is iets waar dit socialemediaplatform bekend om staat. Wanneer mensen kortere en zeer nauwkeurige en goed gerichte updates en tweets tiktok volgers kopen willen maken, gebruiken ze de limiet van 140 tekens van een Twitter-bericht. Deze minimalistische stijl van bloggen kan miljoenen mensen bereiken met slechts één enkele klik. Advertentiecampagnes, persoonlijke berichten en zelfs SEO-inhoud kunnen op elk gewenst moment worden gericht op mobiele telefoons, Android-tablets en pc’s. Nu, met al deze plug-ins, kan het een beetje verwarrend zijn welke u voor uw campagne kunt gebruiken. Hier zijn enkele van de meest populaire tools!

TweetLater

Dit is een goede applicatie voor diegenen die hun berichten en updates graag van tevoren willen plannen. Logisch, want je kunt niet verwachten dat je dag en nacht online rondhangt. Hierdoor kunt u cruciale uren en kansen mislopen waar de meeste mensen in uw niche online zijn en gretig op zoek zijn naar oplossingen en informatie. Zo helpt TweetLater u bij het opzetten van een opeenvolging van tweets in een dag, week of zelfs een hele maand! Zo loopt u geen kans mis op het gebied van updates voor uw klanten en volgers.

Twixtr

Dit is een Twitter-tool voor diegenen die in contact willen blijven met familie en vrienden binnen uw sociale netwerksfeer. Het is ook een geweldige manier om in contact te komen met hun volgers en klanten. Deel foto’s direct via je mobiele telefoon met behulp van Twixtr. Voor mensen die veel onderweg zijn, is dit een goede manier om foto’s te maken en te delen, zodat u uw volgers up-to-date nieuws en informatie kunt bieden en vervolgens meer verkeer kunt genereren!

Hashtags

Deze hashtags, meestal gesymboliseerd door (#), zijn een van de handigste manieren om tags aan je Twitter-berichten toe te voegen en je doelbereik te verkleinen en meer demografische specifiek te zijn. Hiermee kun je een trefwoord of zin markeren die betrekking heeft op een bepaalde tweet of nieuws waar je publiek zeker in geïnteresseerd zal zijn. Ook het categoriseren wordt gemakkelijk gemaakt met hashtags en jij en je volgers kunnen meer aandacht trekken en bepaalde trends volgen die het meest relevant zijn voor uw bedrijf.

Laat u niet afschrikken door de widgets, plug-ins en software met betrekking tot het sociale-mediaplatform, want dit zijn juist de tools die uw leven gemakkelijker zullen maken en u meer tijd geven om plannen te maken voor het succes van uw bedrijf. Als je merkt dat je vastloopt, vind je geweldige tutorials en gratis downloads online om je te helpen de kneepjes van het vak te leren en het gebruik ervan te maximaliseren.

You may also like...